Новости

Новости2022-11-27T20:35:52+00:00
204, 2023

Проект – Медиумска писменост на возрасни/Media Literacy of Adults

Од страна на Националната агенција за Европски образовни програми и мобилност, во рамките на Програмата Еразмус +, Клучна акција 2, одобрен е грант под број 2022-1-MK01-KA210-ADU-000083753 за Проектот Медиумска писменост на возрасни / Media Literacy of Adults. Проектот има за цел да [...]

3010, 2022

Негуватели на стари лица – Еразмус+

Од страна на Националната агенција за Европски образовни програми и мобилност, во рамките на Програмата Еразмус +, Клучна акција 1 – Образование на возрасни, одобрен е грант под број 2021-1-MK01-KA122ADU-000018296 за Проектот Негователи на стари лица / Elderly Care Givers. Главната [...]

509, 2021

Ви треба диплома од основно или средно училиште …

Дали некогаш сте се помислиле: „Ми треба брзо завршување на средно училиште“? Ако сте напуштиле средно училиште и брзо ви треба диплома за средно училиште, постојат неколку опции. Најдобра опција е да заработите вистинска диплома за средно училиште преку легитимно [...]

605, 2021

65 бесплатни курсеви од „Харвард“, „Стенфорд“, „Принстон“ „Јејл“ …

Секоја година во САД, се објавува листа на највисоко рангираните универзитети во државата. Овие образовни институции се познати по нивните ригорозни академски програми, реномирани научници и убавите универзитетски кампуси, пренесува „Бизнис Инсајдер“. Но школувањето во овие институции е тешко достапно, а истовремено [...]

1710, 2020

Националната агенција за Европски образовни програми и мобилност

Од страна на Националната агенција за Европски образовни програми и мобилност, во рамките на Програмата Еразмус +, Клучна акција 1: Мобилности за учење на индивидуи, одобрен е грант под број 2019-1-MK01-KA102-060108 за Проектот Практична обука за заварувач / Practical Training – Welder. [...]

Верифицирани
програми

Странски
јазици

Новости

Доживотно со Вас

„Ванчо Прќе“ – Штип

Станете дел од нашиот тим.

Ви благодарам за Вашата порака. Успешно е испратена.
Полињата се задолжителни. Ве молиме пополенете ги и обидете се повторно.

Новости

Контакт информации

  • улица „Ванчо Прќе“ број 125
    лок. 22, Штип
    Р. Македонија

  • Понеделник - Петок:
    8:00 - 13:00
Go to Top