Доживотно со Вас

Ние нудиме широк спектар и висок квалитет на настава.

За следниве занимања

Центар за стручно образование

 • Безбедност и здравје при работа
 • Полјоделец
 • Градинар
 • Цвеќар
 • Сточар
 • Пчелар
 • Овоштар
 • Ракувач со земјоделски машини
 • Ракувач со виљушкар
 • Изработувач и монтер на градежна столарија
 • Готвач
 • Послужувач во ресторант
 • Изработувач на бели печива
 • Градежен работник – ѕидар
 • Фризер за жени
 • Центар за обука за монтери и сервисери на фотоволтаични панели
 • Англиски јазик A1
 • Англиски јазик A2
 • Англиски јазик Б1
 • Англиски јазик Б2
 • Германски јазик А1
 • Германски јазик А2
 • Германски јазик Б1
 • Германски јазик Б2
 • Македонски јазик за странци А1
 • Македонски јазик за странци А2

Дознај повеќе

 • Настава и испити за дооформување на основното образование
 • Ликовни колонии
 • Трибини

Во соработка со:

 • Средно општинко училиште „Коле Нехтенин“ – Штип
 • Средно општинко училиште „Киро Спанџов Брко“ – Кавадарци

Во соработка со:

 • Комора на Р. Македонија за приватно обезбедување

Партнери :

 • Универзитет 1ви Декември 1918 од Алба Иулиа – Алба, Република Романија
 • Слбатрон – Цеље, Република Словенија
 • Висока текстилна школа – Лесковац, Република Србија

Доживотно со Вас

„Ванчо Прќе“ – Штип

Станете дел од нашиот тим.

Ви благодарам за Вашата порака. Успешно е испратена.
Полињата се задолжителни. Ве молиме пополенете ги и обидете се повторно.