Loading...
Почетна2023-10-30T20:37:53+00:00

Инспирирани од извонредност и иновации

Ние нудиме широк спектар на висок квалитет на настава и воннаставни активности.

 • Настава и испити за занимање и занаети за кои граѓаните ќе изразат желба да се стекнат со вештини и добијат знаење од одредена област, односно занает и полагање на испити доколку имаат претходно практично искуствo

 • Организирање на обука и испити за лиценци за обезбедување лица и имот

 • Средно образование

 • Организирање испити за стекнување на втор степен средно образование со звање помошник во струката потребно за лиценца за обезбедување

 • Организирање испит за стекнување четврт степен средно образование

 • Настава и испити за описменување и дооформување на основното образование

Приватна образовна установа отворен граѓански универзитет за доживотно учење ВАНЧО ПРЌЕ – Штип

Според оперативниот план на Владата на Република Северна Македонија, ПОУ Отворен граѓански универзитет ”Ванчо Прќе – Штип, врши упис на заинтересирани кандидати,невработени лица,активни баратели на работа преку агенцијата за вработување на Република Северна Македонија  за посетување на обуки за следните занимања :

1.  Mонтер и сервисер на фотоволтаични панели ;
2.  Ракувач со ЦНЦ машини;
3.  Парамедик- Давател на итна медицинска помош;
4.  Maникир;
5.  Шминкер;
6.  Фризер;
7.  Оџачар;
8.  Негувател на стари лица ;
Телефон за контакт:
070/537-725

Доживотно со Вас

 • Меѓународен фокус – нашите студенти доаѓаат од целиот свет

 • Центар за стручно образование – образованието е право, а не привилегија
 • Основно образование за возрасни – образованието е право, а не привилегија
 • Организирање на културни настани – охрабруваме учење и раст
 • Обуки за стекнување на лиценци за обезбедување имоти и лица – во соработка со Комора на Р.Македонија за приватно образование

Посветени на совршеност во наставата, учењето и истражувањето и развој на лидери во многу дисциплини кои прават разлика на глобално ниво.

Изучување на странски јазици

дознај повеќе

Верифицирани програми

Странски јазици

Средби

Новости

Доживотно со Вас

„Ванчо Прќе“ – Штип

Станете дел од нашиот тим.

Ви благодарам за Вашата порака. Успешно е испратена.
Полињата се задолжителни. Ве молиме пополенете ги и обидете се повторно.

Партнери

Новости

Контакт информации

 • улица „Ванчо Прќе“ број 125
  лок. 22, Штип
  Р. Македонија

 • Понеделник - Петок:
  8:00 - 13:00
Go to Top