Инспириран од извонредност и иновации

Презентација на проектот Агро База

Средба со министерот за земјоделие на Албанија

Приватна образовна установа отворен граѓански универзитет за доживотно учење ВАНЧО ПРЌЕ – Штип
Приватна образовна установа отворен граѓански универзитет за доживотно учење ВАНЧО ПРЌЕ – Штип

Доживотно со Вас

„Ванчо Прќе“ – Штип

Станете дел од нашиот тим.

Ви благодарам за Вашата порака. Успешно е испратена.
Полињата се задолжителни. Ве молиме пополенете ги и обидете се повторно.